›  Τρόποι Πληρωμής

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων που γίνεται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος που φιλοξενείται στον ιστοχώρο (site) www.hartiko.gr. Οποιεσδήποτε τυχόν αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την υπεύθυνη επιχείρηση εγγράφως. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία απαγορεύεται ρητώς. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση εκ μέρους σας οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου αυτού του Δικτυακού χώρου ισοδυναμεί με πλήρη αποδοχή εκ μέρους σας των γενικών κανόνων του, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στους Όρους Χρήσης του. Κάθε αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση της Παραγγελίας σας.

Η πληρωμή πραγματοποιείται :

α) με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (που θα σας υποδείξουμε μετά από επικοινωνία σας μαζί μας). Σε αυτή την περίπτωση σάς αποστέλλουμε τα προϊόντα με απλή αποστολή courier (Γενική Ταχυδρομική).

β) με Αντικαταβολή στον υπάλληλο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, κατά την παράδοση των προϊόντων.

γ) Μετρητοίς, στην περίπτωση που παραλάβετε τα προϊόντα από την έδρα της εταιρίας μας και αφού θα έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωία μαζί μας ή έγγραφη ενημέρωση μέσω e-mail (info@hartiko.gr).

δ) με Πιστωτική κάρτα - e-payment.

Για πελάτες Εξωτερικού, ισχύει ο τρόπος πληρωμής μέσω: PAY PAL ή με Πιστωτική Κάρτα.

Αναλυτικά για το κόστος αποστολής, μπορείτε να ενημερωθείτε , διαβάζοντας τους: "Τρόπους Αποστολής - Τιμές - Παράδοση".

 

Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί θα είναι Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο Πώλησης.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον ζητηθεί και αφού συμπληρωθούν κατά την παραγγελία σας, τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση Έδρας και Επάγγελμα.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

Διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης.