›  Τρόποι Αποστολής - Τιμές - Παράδοση

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων που γίνεται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος που φιλοξενείται στον ιστοχώρο (site) www.hartiko.gr. Οποιεσδήποτε τυχόν αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την υπεύθυνη επιχείρηση εγγράφως. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία απαγορεύεται ρητώς. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση εκ μέρους σας οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου αυτού του Δικτυακού χώρου ισοδυναμεί με πλήρη αποδοχή εκ μέρους σας των γενικών κανόνων του, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στους Όρους Χρήσης του. Κάθε αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

 

Τρόποι Αποστολής - Τιμές- Παράδοση Προϊόντων 

Οι ηλεκτρονικές σας παραγγελίες διεκπεραιώνονται την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη.

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που θα μας έχετε υποδείξει κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας.

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε: 

α) από την έδρα μας (Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 151, Καστέλα - Πειραιάς)

β) μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ"

 

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

α) ΜΕΤΡΗΤΑ - εφόσον θα παραλάβετε τα προϊόντα από την έδρα της εταιρίας μας.

β) με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ μέσω της ιδιωτικής εταιρίας μεταφορών "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ", πληρώνοντας το ποσό της παραγγελίας σας και τα έξοδα αποστολής.

γ) με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

δ) με ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ - θα πρέπει να έχετε καταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας σε Λογαριασμό που θα σας υποδείξουμε* και θα παραλάβετε τα προϊόντα σας με "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ" και θα χρεωθείτε μόνο το κόστος απλής αποστολής (δείτε τις τιμές παρακάτω).

 

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός Ελλάδος, αλλά και στην Ευρώπη και στην Αλβανία, εφόσον δεν συντρέχει συγκεκριμένος λόγος αδυναμίας. 

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο προορισμού και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Συνήθως, οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας σύστημα παραδίδονται από 1-3 εργάσιμες ημέρες για πελάτες εσωτερικού και 3-6 ημέρες για πελάτες εξωτερικού.

Οι παραδόσεις εσωτερικού γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 - 17:00.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ειδική ώρα παράδοσης ή περιορισμένο χρονικό διάστημα παραλαβής π.χ.Πρωινή παράδοση έως τις 10:00π.μ. ή παράδοση Σάββατο,  θα έχετε μια οικονομική επιβάρυνση στο κόστος μεταφορικών, η οποία δεν υπολογίζεται από το σύστημα αυτόματα στο σύνολο της παραγγελίας σας. Για Αυθημερόν παράδοση, το κόστος ανέρχεται στα 10,00 Ευρώ.

Το κόστος ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ παράδοσης θα σας γνωστοποιείται αυτόματα κατά την διενέργεια της παραγγελίας.

Αναλυτικά, ο χρόνος παράδοσης και το κόστος μεταφορικών περιγράφεται ως εξής:

Για παραγγελίες Εντός Αττικής:

Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες

Χρέωση μεταφορικών 0-2kg με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 4,50 Ευρώ

Από 2kg και άνω η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες άνω των 40,00 Ευρώ η χρέωση μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Για παραγγελίες Εκτός Αττιικής - Υπόλοιπη Ελλάδα - Δυσπρόσιτες Περιοχές:

Χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες

Χρέωση μεταφορικών 0-2Kg με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 5,50 Ευρώ

Από 2kg και άνω η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες άνω των 50,00 Ευρώ η χρέωση μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

* ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ"   

 "ΕΘΝΙΚΗ"

Το κόστος μεταφορικών εξαρτάται από το ΒΑΡΟΣ της παραγγελίας σας, το οποίο υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Για παραγγελίες Εξωτερικού:

Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες

Τρόπος πληρωμής: E-PAYMENT (POS) & PAY PAL

Χρέωση μεταφορικών - ΕΛΤΑ:

έως 200gr = 6,00

έως 500gr = 8,00

έως 1kg = 12,00

έως 2kg = 16,00

Για παραγγελίες άνω των 90,00 Ευρώ η χρέωση μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Για παραγγελίες από ΚΥΠΡΟ:

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των προϊόντων "Χάρτικο" για όλη την Κύπρο είναι:

"Il MONDO dell' ARTE" shop and workshop by Popi Paschali - Υπεύθυνη: Πόπη Πασχάλη

Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 156 - 3036 Λεμεσός - Τηλ.: 00357 25350222 / Κιν.: 99580567 / E-mail: popide@cytanet.com.cy / Facebook: il mondo dell' arte by Popi Paschali

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των αναγραφόμενων τιμών, σε περίπτωση που τροποποιηθεί η ισχύουσα Σύμβαση από την πλευρά της εταιρίας ταχυμεταφορών.Θα υπάρξει γραπτή & έγκυρη ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας μας.

Η επιχείρηση, υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ανωτέρας βίας, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν. Είναι δυνατόν, μετά από συνεννόηση, να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε συμπληρωματική παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς, προκειμένου να κάνουμε συνολική αποστολή της παραγγελίας σας και να αποφύγετε τη διπλή χρέωση μεταφορικών. 

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση. 

 

Ανωτέρα Βία 

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε τέτοιες περιπτώσεις δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 30 ημερών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. 

 

Διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης.