›  Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων που γίνεται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος που φιλοξενείται στον ιστοχώρο (site) www.hartiko.gr. Οποιεσδήποτε τυχόν αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την υπεύθυνη επιχείρηση εγγράφως. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία απαγορεύεται ρητώς. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση εκ μέρους σας οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου αυτού του Δικτυακού χώρου ισοδυναμεί με πλήρη αποδοχή εκ μέρους σας των γενικών κανόνων του, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στους Όρους Χρήσης του. Κάθε αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες λαμβάνονται μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση όλων των σχετικών πεδίων και με την καταχώρηση και αποστολή των δεδομένων, ακολουθώντας τα στάδια της διαδικασίας, όπως προβλέπεται από το λογισμικό αυτού του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Πριν την τελική αποδοχή εκ μέρους σας κάθε παραγγελίας εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας μία Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Εφόσον συμφωνείτε και πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη σας, η επιβεβαιωμένη πλέον παραγγελία καταγράφεται στο σύστημα της εταιρίας και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. 

Τυχόν προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της επιχείρησης. Η αποστολή Επιβεβαίωσης Παραγγελίας γίνεται αυτόματα και δεν είναι δυνατόν να προηγηθεί έλεγχος των αποθεμάτων στις αποθήκες της επιχείρησης. Σε περίπτωση ελλείψεων προϊόντων που έχουν συμπεριληφθεί στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας, εκπρόσωπος της επιχείρησης θα σας ενημερώνει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς (εφόσον θα έχετε συμπληρώσει το σχετικό πεδίο στη Φόρμα Παραγγελίας), σχετικά με τις ελλείψεις αυτές και τις τυχόν εναλλακτικές δυνατότητες. 

Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση της Παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται  κατά την παράδοση των προϊόντων με αντικαταβολή, στον υπάλληλο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.

Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί θα είναι απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον ζητηθεί και αφού συμπληρωθούν κατά την παραγγελία σας, τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση Έδρας και Επάγγελμα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από την έδρα της εταιρίας μας, πληρώνετε μετρητοίς και λαμβάνετε απευθείας το παραστατικό που θα επιλέξετε. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποιποίησης των τιμών των προϊόντων, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι τελικές τιμές θα καταχωρούνται στην επίσημη ιστοσελίδα και θα είναι οι ισχύουσες κατά την παραγγελία σας.

Τρόποι Αποστολής - Τιμές- Παράδοση Προϊόντων 

Οι ηλεκτρονικές σας παραγγελίες διεκπεραιώνονται την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη.

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, μέσω της ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών "ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ".

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός Ελλάδος, εφόσον δεν συντρέχει συγκεκριμένος λόγος αδυναμίας. Επίσης, παραγγελίες δεχόμαστε και διεκπεραιώνουμε και στην Κύπρο, και στο εξωτερικό.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο προορισμού και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Συνήθως, οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό μας σύστημα παραδίδονται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 - 19:00.

Το κόστος παράδοσης θα σας γνωστοποιείται αυτόματα κατά την διενέργεια της παραγγελίας.

Αναλυτικά το κόστος μεταφορικών περιγράφεται ως εξής:

Για παραγγελίες Εντός Αττικής:

Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες

Χρέωση ΑΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0-2kg (αφού θα έχει προηγηθεί κατάθεση σε Τραπεζικό Λογ/σμό): 3,00 Ευρώ

Χρέωση μεταφορικών 0-2kg με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 4,50 Ευρώ

Από 2kg και άνω η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες άνω των 40,00 Ευρώ η χρέωση μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες Εκτός Αττιικής - Υπόλοιπη Ελλάδα - Δυσπρόσιτες Περιοχές:

Χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες

Χρέωση ΑΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0-2kg (αφού θα έχει προηγηθεί κατάθεση σε Τραπεζικό Λογ/σμό): 4,00 Ευρώ

Χρέωση μεταφορικών 0-2Kg με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 5,50 Ευρώ

Από 2kg και άνω η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες άνω των 50,00 Ευρώ η χρέωση μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελίες Κύπρου:

Χρόνος παράδοσης: 3-4 εργάσιμες ημέρες

Χρέωση μεταφορικών 0-2 kg με ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: 17,00 Ευρώ

Χρέωση μεταφορικών 0-2 με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 5,00 Ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες (Αρ.Λογ/σμού κ.α.)

Για παραγγελίες άνω των 90,00 Ευρώ η χρέωση μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των αναγραφόμενων τιμών, σε περίπτωση που τροποποιηθεί η ισχύουσα Σύμβαση από την πλευρά της εταιρίας ταχυμεταφορών.Θα υπάρξει γραπτή & έγκυρη ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας μας.

Η επιχείρηση, υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ανωτέρας βίας, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν. Είναι δυνατόν, μετά από συνεννόηση, να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε συμπληρωματική παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς, προκειμένου να κάνουμε συνολική αποστολή της παραγγελίας σας και να αποφύγετε τη διπλή χρέωση μεταφορικών. 

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση. 

Ανωτέρα Βία 

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε τέτοιες περιπτώσεις δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 30 ημερών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. 

Επιστροφές Προϊόντων και Δικαιώματα Καταναλωτών 

Οι συσκευασίες των παραγγελιών γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλειά τους. Σε περίπτωση που παραλάβετε φθαρμένη ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, δεν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα και - σε συνεννόηση με τη Γενική Ταχυδρομική - από την πλευρά μας ενεργούμε για την αντικατάσταση της παραγγελίας. Εάν εσείς επιλέξετε να ελέγξετε το περιεχόμενο της συσκευασίας και διαπιστώσετε ότι αυτό είναι ακέραιο και σύμφωνο με την παραγγελία σας, τότε υπ' ευθύνη σας το παραλαμβάνετε, χωρίς καμία περαιτέρω διαδικασία από κάθε πλευρά.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σάς επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται μέσω ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως στην έδρα της επιχείρησης. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε, την ποσότητά, το είδος και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα εγκαίρως (π.χ. χαλασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει πρωτίστως να μας ειδοποιήσετε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση που εμφανίζεται στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος, εντός της ως άνω δεκαήμερης προθεσμίας, δηλώνοντας το είδος (με κωδικό και περιγραφή), που επιθυμείτε να αντικαταστήσει το προϊόν που αγοράσατε. Εντός της ίδιας προθεσμίας οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας στη διεύθυνση της επιχείρησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά αντικατάσταση με άλλο είδος που θα επιλέξετε εσείς, ίσης αξίας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικατάσταση με είδος μεγαλύτερης αξίας, θα επιβαρυνθείτε το κόστος της διαφοράς, το οποίο θα πληρωθεί με αντικαταβολή (σε περίπτωση που το είδος αποσταλεί ταχυδρομικώς) ή μετρητοίς (σε περίπτωση που παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας, από την έδρα της επιχείρησης).

Η εκ νέου αποστολή του προϊόντος θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία. 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Ενημερώνεστε ότι όταν επισκέπτεστε ορισμένες περιοχές του Δικτυακού αυτού χώρου και όταν κάνετε χρήση ορισμένων υπηρεσιών του, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, για τα οποία η επιχείρηση τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την επιχείρηση, τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και, εφόσον συμφωνήσετε ρητά, εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες της επιχείρησης. Με τη χρήση των σχετικών υπηρεσιών του Δικτυακού αυτού Τόπου συγκατατίθεστε ρητώς και ειδικώς στην συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων όπως περιγράφεται παραπάνω. Σε οποιαδήποτε στιγμή έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο, διόρθωσης, διαγραφής και προβολής αντιρρήσεων οποτεδήποτε σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν. Εξάλλου, η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να αποστείλετε σχετικό αίτημά σας με ηλεκτρονικό μήνυμα. Η σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών είναι αυτονόητη και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας Η επιχείρηση εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου. Εσείς εγγυάστε και φέρετε την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιείτε. Παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες και σε όσους διενεργούν αγορές μέσω του ιστοχώρου www.hartiko.gr να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για τυχόν άλλες προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση Δε θα χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά η παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων. Cookies: Όπως στους περισσότερους ιστοχώρους στο διαδίκτυο έτσι και στο www.hartiko.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημά μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας να δέχεται cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του ιστοχώρου και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται ότι στα cookies δεν διατηρούνται και δεν μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. 

Πνευματικά Δικαιώματα

Απαγορεύεται ρητώς κάθε αναπαραγωγή, αντιγραφή ή επεξεργασία των κειμένων, των γραφικών ή του φωτογραφικού υλικού, που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδας μας, διότι αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του hartiko.gr. Οι παραβάτες τιμωρούνται σύμφωνα με τον Ν.2121/93 περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απόρρητο Συναλλαγών 

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή στην επιχείρηση είναι εμπιστευτικές και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:  Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Δεν αποκαλύπτονται τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται τρίτοι για την υποστήριξη των συστημάτων, εξασφαλίζεται το απόρρητο. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος 

H επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους Όρους Χρήσης και Πωλήσεων του Ηλεκτρονικού αυτού Καταστήματος. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι 

Η επιχείρηση δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "συνδέσμων", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη σας, οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.