›  Επιστροφές Εμπορευμάτων

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων που γίνεται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος που φιλοξενείται στον ιστοχώρο (site) www.hartiko.gr. Οποιεσδήποτε τυχόν αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την υπεύθυνη επιχείρηση εγγράφως. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία απαγορεύεται ρητώς. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση εκ μέρους σας οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου αυτού του Δικτυακού χώρου ισοδυναμεί με πλήρη αποδοχή εκ μέρους σας των γενικών κανόνων του, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στους Όρους Χρήσης του. Κάθε αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Επιστροφές Προϊόντων και Δικαιώματα Καταναλωτών 

Οι συσκευασίες των παραγγελιών γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλειά τους. Σε περίπτωση που παραλάβετε φθαρμένη ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, δεν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα και - σε συνεννόηση με τη Γενική Ταχυδρομική - από την πλευρά μας ενεργούμε για την αντικατάσταση της παραγγελίας. Εάν εσείς επιλέξετε να ελένξετε το περιεχόμενο της συσκευασίας και διαπιστώσετε ότι αυτό είναι ακέραιο και σύμφωνο με την παραγγελία σας, τότε υπ' ευθύνη σας το παραλαμβάνετε, χωρίς καμία περαιτέρω διαδικασία αμφοτέρας.


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σάς επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται μέσω ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως στην έδρα της επιχείρησης. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε, την ποσότητά, το είδος και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα εγκαίρως (π.χ. χαλασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει πρωτίστως να μας ειδοποιήσετε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση : order@hartiko.gr, εντός της ως άνω δεκαήμερης προθεσμίας, δηλώνοντας το είδος (με κωδικό και περιγραφή), που επιθυμείτε να αντικαταστήσει το προϊόν που αγοράσατε. Εντός της ίδιας προθεσμίας οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας στη διεύθυνση της επιχείρησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, αλλά αντικατάσταση με άλλο είδος που θα επιλέξετε εσείς, ίσης αξίας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικατάσταση με είδος μεγαλύτερης αξίας, θα επιβαρυνθείτε το κόστος της διαφοράς, το οποίο θα πληρωθεί με αντικαταβολή (σε περίπτωση που το είδος αποσταλεί ταχυδρομικώς) ή μετρητοίς (σε περίπτωση που παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας, από την έδρα της επιχείρησης).

Η εκ νέου αποστολή του προϊόντος θα ολοκληρωθεί εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία. 

Διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης.