Οδηγός - Πλέγμα
Οδηγός - Πλέγμα
Kωδικός 01-0022
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.5,00€
στο καλάθι

Περιγραφή

"ΠΛΕΓΜΑ - ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ"

Το «Πλέγμα» είναι ένας χρήσιμος Οδηγός για να επιτύχουμε ομόκεντρους κύκλους, δηλ. ακριβή συμμετρία σε όλα τα γεωμετρικά σχήματα, συνεπώς απόλυτη ομοιομορφία και ακρίβεια στη συναρμολόγηση των σχημάτων μας.

Είναι ένα βασικό εργαλείο χαρτοπλεκτικής, το οποίο αποτελείται από τον οδηγό «Πλέγμα» το οποίο έχει σχεδιασμένα μικρά τετράγωνα 5χιλ. ανά εκατοστό μέτρο (δηλ. 2 μικρά τετράγωνα σε κάθε εκ.).  Με πυρήνα το κέντρο του σχεδιασμένου πλέγματος και «πατώντας» επάνω στους ομόκεντρους κύκλους,  μπορείτε να συναρμολογήσετε με ακρίβεια τα σχήματα που δημιουργείτε, καρφιτσώνοντάς τα στο φελλό για να κρατήσετε σταθερό το σημείο επικόλλησης.

Το εργαλείο αυτό είναι ιδανικό επίσης, για κάθε ελεύθερη κατασκευή σχημάτων, εφόσον το πίσω μέρος του Οδηγού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Βάση Συναρμολόγησης για κάθε δημιουργία σας. Η επιφάνεια είναι κατάλληλη για να τοποθετήσετε τα σχήματα προς επικόλληση, εφόσον η προστατευτική ζελατίνη προστατεύει το φελλό από την κόλλα.


Σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε την νάυλον συσκευασία επάνω στο προϊόν για μεγαλύτερη διάρκεια αντοχής του εργαλείου.

Το Πλέγμα αποτελείται από:
* τον Οδηγό (σχέδιο ομόκεντρων κύκλων),
* το Φελλό, (σαν βάση συναρμολόγησης)
* καρφίτσες (5τεμ.)
* την προστατευτική ζελατίνη

Μετά από συχνή χρήση του προϊόντος, ενδέχεται να φθαρεί το νάυλον και το εσωτερικό σχεδιασμένο χαρτί, ενώ ο φελλός θα διατηρείται σε καλή κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας θα σας αντικαταστήσει την προστατευτική ζελατίνη και τον Οδηγό (σχεδιασμένο χαρτί), με μια ελάχιστη επιβάρυνση. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μας ενημερώσετε και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Η εταιρία μας διαθέτει μια σειρά από ειδικά εργαλεία για ποικίλες δημιουργίες χαρτοπλεκτικής. Αναζητήστε τα στο: www.hartiko.gr

Κωδ. Προϊόντος: 01-0022
Κατασκευάζεται στην Ελλάδα

Τι είδαν άλλοι επισκέπτες

Πτεροτυλιχτήρι Νo1α
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.4,50€
Πτεροτυλιχτήρι Νo1α
Καρφίτσες Πέρλα - Σετ 40τεμ./συσκ.
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.2,40€
Καρφίτσες "Πέρλα" - Σετ 40τεμ./συσκ.
Προσέλα Ίσια
Περισσότερα
Τιμή/τεμ. με Φ.Π.Α.3,50€
Προσέλα Ίσια

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση